Porflavorfood Cantina Mexicana X Smokehouse
Mijn naam is Yori Gerritsen, ik ben 32 jaar en sinds november vorig jaar begonnen als ondernemer.
Na een carrière van 15 jaar als restaurantchef, ben ik nu bezig met het veroveren van de wereld van foodtrucks en catering. Mijn passie voor BBQ, grillen, roken en koken op open vuur is ontstaan tijdens mijn werk in Australië voor Lennox Hastie, een van de beste chefs van Australië, bij restaurant Firedoor in Sydney. Terug in Nederland heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd van Jord Aalthuizen bij restaurant Black Smoke in Rotterdam.
Met mijn foodtruck heb ik twee concepten bedacht de een is gespecialiseerd in de Mexicaanse keuken genaamd "Cantina Mexicana" gecombineerd met mijn offset smoker BBQ.
het andere concept heet "Smokehouse" Daarmee bied ik ook klassieke BBQ-gerechten aan, zoals een prachtige Galloway beenmergburger (rundvlees uit Sluis in Zeeland), jalapeno-cheddarworst, (duroc varkens uit Oosterhout) en flatbread met crispy buikspek.
Mijn catering bedrijf en Foodtruck kunnen verschillende menus serveren.
Bedrijfscatering en bedrijfslunchen zijn hier ook onderdeel van.
bekijk de menus kaarten ook eens of dit past bij jou volgende bedrijfs event.
Gerechten
Assortiment MEXICAN X BBQ Porflavorfood
Birria Taco:
Gegaarde shortribs van de smoker met huisgemaakte birria-marinade. Geserveerd in een krokant gebakken kaasmaïstortilla, afgemaakt met zoetzure ui en koriander.
Chicaronne Taco:
Smokey krokant Iberico buikspek met salsa verde, koriander en verse witte ui.
Kippendij Al Pastor:
Kippendijen, 24 uur gemarineerd in huisgemaakte al pastor-marinade. Geserveerd met ananas pico de gallo, zoetzure ui en koriander.
Bloemkool Burnt Ends Taco:
Baja-style taco met in appelsap en BBQ-saus gesmoorde bloemkoolroosjes, geserveerd met zoetzure rodekool, ui en koriander.
Side Dish:
Corn Ribs Elote Style:
Een maïskolf in vieren gesneden, met chilizout, limoen-aioli en Parmezaanse kaas.
Loaded Nachos:
Warme tortillachips met krokant gebakken kaas, guacamole, salsa Mexicana en zure room. Keuze uit birria, chicaronne, al pastor kip of 'let's get loco' en geniet van alle smaken.
Vegetarisch: Smokey Jalapeño Beans
Chef's specials
Assortiment Porflavor X Smokehouse
Smokey kippendij sandwich:
met een jerk marinade gemarineerde kippendij, gesmoked op de BBQ, geserveerd met crispy koolsla, porflavors home made burger saus.
Porkbelly flatbread:
8 uur gesmokede varkensbuik van het duroc varken. deze word geserveerd met een Aziatische komkommer salade en een goijgang dressing.
Brisket cheese burger:
Grof gemalen brisket, supper sappige burgers met een plak cheddar uit de smoker. geserveerd met little gem, tomaat, pickle en porflavors home made burger saus.
Classic smokey galloway:
Rundvlees uit Zeeland, grof gemalen en gesneden ipv geplet.
geserveerd met little gem, tomaat, pickle en porflavors home made burger saus.
Party ribs:
spare ribs uit de BBQ, als je dit ooit geproeft hebt wil je niks anders meer.
afgelakt naar keuze met:
American Whiskey BBQ
Salsa Mexicana BBQ
Asian Goijigang BBQ
Details
-
Max. capaciteit per uur:
125 servings
-
Gem. prijs per persoon:
€ 17,50
-
Benodigde faciliteiten op locatie:
Water, Elektriciteit, Krachtstroom
-
Bedieningsregio:
Heel Nederland
-
KvK nummer:
91651832
Onze crew
De crew bestaat voornamelijk uit Yori, onze pitmaster, operationeel manager, contactpersoon, en meer. Yori is enorm trots op zijn bedrijf en wil zijn passie graag met zoveel mogelijk mensen delen.
Voor vaste ondersteuning helpt Yori's partner momenteel veel mee in het bedrijf. Daarnaast beschikt Yori over een sterk netwerk van zelfstandige koks die kunnen bijspringen wanneer nodig.
Certificaten
- Sociale Hygiëne
- Allergenendeclaratie
- Hygiënecode HACCP