Menu

Coupe du Soleil

Coupe du Soleil

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Bij Coupe du Soleil draait alles om het creëren van een unieke beleving voor onze gasten, en dat begint met ons ambachtelijk schepijs, rechtstreeks gemaakt van de melk van koeien uit onze Brabantse streek. Naast klassieke smaken bieden we ook unieke en seizoensgebonden creaties aan, waardoor we tijdens een bezoekje aan Coupe du Soleil altijd een perfecte match voor je hebben!

Voor de kleinere evenementen hebben we ook een kleine Coupe du Soleil ter beschikking (zie foto's). Perfect voor lage bezoekersaantallen of beperkte ruimte op het terrein.

Gerechten

Bij Coupe du Soleil zijn we trots op onze authentieke smaken met een eigentijdse twist. Onze ijsmakers tonen een toewijding aan hun ambacht, en het gebruik van lokale ingrediënten sluit perfect aan bij onze ecologische voetafdruk. Al ons heerlijke schepijs wordt met zorg en vakmanschap bereid met melk van koeien uit onze eigen regio.

Chef's specials

Onze specialiteit zit hem in de opmaak van onze ijscreaties. Naast de unieke Mediteraanse uitstraling van Coupe du Soleil zijn ook onze bakken schepijs een lust voor het oog. Zo heeft ons Pornstar Martini Ijs een topping van geflambeerde merengue en bevat ons Bueno ijs ook echte stukjes Bueno en praline.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    750 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 3,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Krachtstroom
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    88969053

Onze crew

Coupe du Soleil is de grootste mobiele ijsboutique van Nederland, dit vraagt ook om een ervaren crew met toewijding voor het vak. Zo bestaat onze crew uit een Chef, 2 á 3 ijsmeisjes en een koffie barista.

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

1 beoordeling

  • "Verwachting meer dan overtroffen"

    10,0

    Een absolute aanraden en trotse aanwinst op bedrijfsevenementen en zomerse feesten. Erg goed en smaakvol schepijs en voldoende capaciteit voor veel bakken koffie! Erg tevreden, bedankt jongens!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    05-08-2024 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Coupe du Soleil
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck