De Pofferij bakt haar Hemelse Poffertjes vanuit een bijzondere Renault uit 1960. Wij bakken onze poffertjes op grote en kleine evenementen. U vindt ons op evenementen, beurzen, (food) festivals en bijzondere (bedrijfs)feesten.
Gerechten
De Pofferij besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar produkten. Onze heerlijke poffertjes worden daarom op zeer hoge temperatuur op koperen platen gebakken. Koper geleidt de warmte goed zodat zich snel een lekker korstje vormt en we de poffertjes snel kunnen draaien. De poffertjes worden daarom van binnen niet droog en zijn niet vet. Poffertjes zijn warm het lekkerst, wij serveren ze dan ook direct van de plaat.
Voor het meel, het belangrijkste ingrediënt, selecteren wij de beste meelsoorten van de beste leveranciers voor een constante hoge kwaliteit. Wij bereiden ons beslag altijd ter plaatse voor een altijd gegarandeerd vers product.
Chef's specials
De Pofferij besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar produkten. Onze heerlijke poffertjes worden daarom op zeer hoge temperatuur op koperen platen gebakken. Koper geleidt de warmte goed zodat zich snel een lekker korstje vormt en we de poffertjes snel kunnen draaien. De poffertjes worden daarom van binnen niet droog en zijn niet vet. Poffertjes zijn warm het lekkerst, wij serveren ze dan ook direct van de plaat.
Voor het meel, het belangrijkste ingrediënt, selecteren wij de beste meelsoorten van de beste leveranciers voor een constante hoge kwaliteit. Wij bereiden ons beslag altijd ter plaatse voor een altijd gegarandeerd vers product.
Onze crew
Rik Gijsen en Arnoud Leemhuis
Certificaten
- Allergenendeclaratie
- Hygiënecode HACCP