Menu

Qurimi's Qitchen

Qurimi's Qitchen

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wij zijn een familie bestaande uit broers en zussen met een eigen foodtrailer. Onze passie voor lekker eten serveren wij graag met liefde; de authentieke Marokkaanse keuken op wielen. Vorig jaar hebben wij op diverse grote festivals gestaan met onze gerechten. Daarnaast werken we met een evenementenorganisator voor zakelijke events.

Ons assortiment is vrij uniek op festivals en valt erg in de smaak op festivals waar we tot nu toe hebben gestaan. Wij serveren de gerechten op een feestelijke manier, wat pas bij de tijd van het jaar.

Gerechten

Wij bieden onder andere gelaagde pannenkoek (msemmen) wat wij ter plekke voor het publiek bakken. Daarop kunnen diverse toppings, zoals kaas, kip van de barbecue (live) of honing met amandelen. De kip serveren we ook in panbroodjes, ook wel batbots genoemd.

Chef's specials

Wij koken en bakken live voor het oog van het publiek. Bijvoorbeeld het deeg van de msemmen dat wij op een bepaalde manier vouwen en bakken op een gasbakplaat. Het barbecueën van de kip. Op de evenementen trekt dit veel bekijks.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 8
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit, Krachtstroom
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    92387675

Onze crew

Wij zijn een familie bestaande uit broers en zussen met aan het hoofd onze moeder die de passie voor de Marokkaanse keuken heeft meegegeven.

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Qurimi's Qitchen
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck