Menu

Amazing Fusion

Amazing Fusion

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Welkom bij Amazing Fusion – jouw nieuwe favoriete food truck waar alles draait om kwaliteit en smaak! Bij Amazing Fusion geloven we dat de beste gerechten beginnen met de beste ingrediënten. Daarom zijn al onze producten zorgvuldig geselecteerd, vers en van de hoogste kwaliteit.

Stel je voor: een perfect gerijpte avocado, vol smaak en boordevol gezonde voedingsstoffen, gevuld met een heerlijke mix van verse groenten, kruiden en premium proteïnen. Of wat dacht je van onze sandwiches? Elke hap is een smaakexplosie dankzij onze versgebakken broodjes en unieke combinaties van sappige vleeswaren, knapperige groenten en huisgemaakte spreads.

Zin in iets warms en hartigs? Probeer dan onze verrukkelijke soepen! Gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten en met liefde bereid, zijn ze perfect voor een snelle, voedzame maaltijd. Voor de liefhebbers van de Mexicaanse keuken hebben we de meest smaakvolle burrito's en wraps. Onze burrito's zitten boordevol met vers bereide rijst, bonen, vlees of vegetarische opties, en zijn overgoten met onze huisgemaakte salsa. Onze wraps zijn licht en toch vullend, gevuld met een combinatie van verse sla, groenten en een keuze aan proteïnen die smelten in je mond.

Bij Amazing Fusion gaat het niet alleen om eten, maar om een culinaire ervaring die je niet snel zult vergeten. Elke hap is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en smaak. Of je nu snel iets wilt meenemen of rustig wilt genieten van je maaltijd, bij ons ben je altijd welkom.

Gerechten

Amazing Fusion bereid:

* Gevulde Avocado,
* Salades,
* Wraps,
* Burrito's,
* Sandwiches,
* Grilled Sandwiches,
* Soep,
* Pizza's,
* Smoothies,
* Mocktails.

Chef's specials

De combinatie of de Fusion van smaken, ingrediënten en bereiding maakt Amazing Fusion uniek. Wat dit benadrukt zijn de gevulde avocado's. Deze smaak sensatie is een explosie van genot, een ervaring opzich.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    60 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 11,50
  • Bedieningsregio:
    Mijdrecht + 100 km
  • KvK nummer:
    90662687

Onze crew

De Crew zal variëren aan de hand van de beschikbaarheid van de leden van het team. Het team werkt in de FoodTruck of in een van onze winkels.

Beoordelingen

1 beoordeling

  • "Top Foodtrailer!"

    10,0

    Leuke foodtrailer en leuke mensen!
    Zeker een aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    25-07-2024 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Amazing Fusion
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck