Menu

Foodtruck Hungry Jack

Foodtruck Hungry Jack

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Foodtruck Hungry Jack: Een vuurproef van Smaak en Kwaliteit!
Smashburgers, legendarische Sloppy Joes en real American hotdogs!

Je neus vangt de onweerstaanbare geur van versgebakken vlees en smeuïge sauzen. Je hebt honger, maar niet zomaar honger. Je hebt honger naar een burgerervaring die je smaakpapillen zal doen dansen van vreugde. Dat is het moment waarop je jezelf de vraag moet stellen: waar ga je heen? Het antwoord is simpel: Foodtruck Hungry Jack, dé bestemming voor de beste smashburgers die je ooit hebt geproefd.

Eten bij Hungry Jack is meer dan alleen een maaltijd; het is een ervaring. De foodtruck zelf is een levendige en uitnodigende plek, waar je niet alleen komt om te eten, maar om deel uit te maken van een gemeenschap van liefhebbers van goed eten.

Hungry Jack is geen gewone foodtruck. Het is een tempel van de smashburger. Wat betekent dat precies? Het is een culinaire techniek waarbij rundergehakt wordt platgedrukt op een hete grill. Deze simpele handeling creëert een burger met een ongeëvenaarde smaak en textuur. Door het vlees plat te drukken, krijgt het een krokante korst die barst van de smaken, terwijl de binnenkant sappig en vol van smaak blijft. Hungry Jack beheerst deze techniek tot in de perfectie, waardoor elke burger een kunstwerk op zich is.

Gerechten

www.hungryjack.nl/menu
Onze legendarische Sloppy Joes met geheime saus en jouw favoriete toppings serveren we altijd op een vers brioche broodje. Ben je al aan het watertanden? Wacht maar tot je de huisgemaakte hotdogs van Jack proeft. Van de klassieker tot gewaagde smaakcombinaties, we hebben voor ieder wat wils. Hungry Jack biedt opties aan voor liefhebbers van vlees, vegetariërs en veganisten.

Chef's specials

Hungry Jack staat bekend om zijn legendarische Sloppy Joes, met geheime saus, Smashburgers, DE burgerervaring die je smaakpapillen zal doen dansen van vreugde en heerlijke hotdogs. Deze geliefde Amerikaanse streetfoodgerechten zijn een gegarandeerde hit op jouw evenement. En betoveren je smaakpapillen.

Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Of je nu een liefhebber bent van vlees, vegetariër bent of veganist. We hebben voor iedere dieetwens een optie!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    80 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 8,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit, Krachtstroom
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    17281326

Onze crew

Meet our crew:

Certificaten

  • Allergenendeclaratie
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

1 beoordeling

  • "Een culinaire droom"

    10,0

    The bearded bbq chef heeft bij ons op het bedrijf een fantastische bbq verzorgt voor ca. 60 man. Het ontbrak aan niets en was absoluut overheerlijk en eens iets anders dan een standaard bbq. Een ware culinaire droom is dan ook niets teveel gezegd!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    16-01-2023 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Foodtruck Hungry Jack
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck