Menu

Daily Koffie

Daily Koffie

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Bij DailyKoffie geloven we dat koffie meer is dan alleen een drankje. Het is een ervaring. Daarom zorgen onze baristas ervoor dat elk kopje koffie perfect is. Of het nu gaat om de juiste temperatuur, de perfecte hoeveelheid melkschuim of een smaakvolle siroop, bij DailyKoffie is alles tot in de puntjes verzorgd. Hierdoor kunnen jij en je gasten genieten van een onvergetelijke koffie-ervaring.

Gerechten

Bij DailyKoffie zijn we gepassioneerd over koffie. Elke kopje koffie wordt vers bereid met hoogwaardige ingrediënten, zodat elke slok een genot is voor je smaakpapillen. Onze barista’s zijn experts in het zetten van de perfecte kopje koffie, elke keer weer. Of het nu gaat om een stevige espresso of een romige latte, elke koffie van DailyKoffie is een traktatie.

Chef's specials

Onze koffiekar brengt hoogwaardige koffie met een moderne, stijlvolle uitstraling direct naar elke locatie. Flexibel inzetbaar en volledig aanpasbaar, zorgen wij voor een unieke koffiebeleving die elk evenement speciaal maakt.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    200 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 2
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    93560141

Onze crew

Wie zijn wij? Ons team bestaat uit drie eigenaren die hun passie voor koffie hebben omgezet in deze unieke koffiekar. Samen met vijf getalenteerde barista’s, die dezelfde liefde voor koffie delen, brengen we de kunst van koffiezetten en een bijzondere koffie-ervaring naar elk evenement.

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Daily Koffie
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck