Menu

Leeuwenkop koffie mobiele espressobar

Leeuwenkop koffie mobiele espressobar

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Leuk dat je een kijkje neemt op onze pagina!

Wie zijn wij?

In juni 2020 werd onze droom om een eigen mobiele koffiebar te beginnen werkelijkheid en waren we eigenaar van onze mooie Piaggio Ape50. Een liefhebberij werd omgetoverd tot een uitdaging, een barista-cursus volgde en bio Leeuwenkop koffie was geboren. Wij, Ivo en Elske, staan voor kwaliteit en eerlijkheid van onze koffie en laten deze graag proeven.

Waar staan wij?

Kortgezegd; waar jij wilt! Wij maken graag het verschil met kwaliteitskoffie en een bijzondere beleving. Dus kan jouw feest, (bedrijfs)opening, open dag, bruiloft of ander evenement wel een shot caffeïne gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op! De Piaggio kan rijden, wij wonen vlak onder Eindhoven maar als de afstand verder is, gebruiken we gemakkelijk onze trailer om op locatie door heel Nederland te komen. We denken graag met je mee om jouw event te laten slagen!

Onze Piaggio

Dé eyecatcher op ieder evenement. Zowel geschikt voor binnen- als voor buitenlocaties. Onze Ape50 komt uit 1984 en is in 2011 geïmporteerd uit Italië en kan nog rijden.

Onze espressomachine

Onze Bezzera heeft 2 zetgroepen, een krachtige stoomfunctie en heetwatertap voor thee. Er kan maximaal 11 liter in de boiler dus we kunnen even vooruit.

Onze bonen

Onze Indonesische bio Fairtrade koffiebonen halen we vers bij koffiebranderij 'Caffeine Dealers' uit Eindhoven. De koffie is biologisch, duurzaam, speciaal geselecteerd en daardoor perfect van smaak.

Onze melk

Wij gebruiken biologische volle melk. De melk is vol van smaak en daardoor perfect voor beste cappuccino's en latte's.

Onze koffiedikbekers

In Nederland ontstaat er jaarlijks 100 miljoen kilo koffiedik. Coffee Based ziet hierin een waardevol materiaal en gebruikt het in nieuwe producten, zoals de kopjes die wij op verzoek gebruiken voor jouw event. Zo maken we koffiedik weer waardevol en wordt voorkomen dat het wordt weggegooid en verbrand.

Gerechten

In onze uurprijs zit onbeperkt alle soorten bio koffietjes, choco en thee. Ook nemen we haver/soya mee voor mensen die daar de voorkeur aan geven en hebben we bio appelsap bij ons (voor de échte niet koffieliefhebbers....).

Wij werken uitsluitend met verse biologische natuurlijke streekproducten, zo laten wij onze koffiebonen vers branden bij de cafeïne dealers in Eindhoven en we gebruiken uiteraard biologische melk.

Dus, van cappuccino tot cortado en van een latte met siroop tot babycinno voor de állerkleinste, wij maken ieder koffiemoment handgemaakt tot een succes!

Op verzoek bakken wij ook zelfgemaakt bananenbrood, cantuccini (het hartige Italiaanse koekje om in de koffie te dippen) en haverkoek!

Chef's specials

Voor onze koffiebonen worden uitsluitend hoog groeiende Arabica koffiesoorten gebruikt. Het subtropische klimaat en het bergachtige gebied geven de bonen de mogelijkheid hun aroma volledig te ontwikkelen. De lichte frisheid zorgt ervoor dat de aroma’s blijven overheersen.

Er is een middel, tot lichte branding toegepast voor behoud van de aroma’s. Deze koffie komt dan ook het best tot zijn recht indien deze als Espresso, Doppio, en Lungo wordt gedronken, maar ook in koffiespecialiteiten als Latte Machiatto, Cappuccino en Café Latte waarbij de Cappuccino toch wel onze specialiteit is!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    150 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 2,00
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    78210135

Onze crew

In juni 2020 werd onze droom om een eigen mobiele koffiebar te beginnen werkelijkheid en waren we eigenaar van onze mooie Piaggio Ape50. Een liefhebberij werd omgetoverd tot een uitdaging, een barista-cursus volgde en Leeuwenkop koffie was geboren. Wij, Ivo en Elske, staan voor kwaliteit en eerlijkheid van onze koffie en laten deze graag proeven.

Elske werkte jarenlang bij een koffiebar en koffiebranderij en samen volgde de SCA cursus om de fijne kneepjes van het koffiezetten te leren. Inmiddels hebben we vele opdrachten samen mogen doen en is de koffiebar onze uit de hand gelopen hobby en nu dus bijbaan!

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Leeuwenkop koffie mobiele espressobar
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck