Recente berichten
Bekijk de meest recente berichten.
Nieuws
Bekijk de meest recente berichten.
Woensdag 28 december 2022
Elke FoodTruck eigenaar hanteert een andere management stijl en klantenservice aanpak. Omdat bepaalde situaties een andere aanpak vereisen dan andere, pleiten we er niet voor dat alle FoodTruck eigenaren op dezelfde manier omgaan met ontevreden klanten. Hoe dan ook, het volgende zijn drie technieken die eigenaars van FoodTrucks kunnen gebruiken om met boze klanten om te gaan.
Lees verder »
Woensdag 14 december 2022
Tegenwoordig is FoodTruck catering de manier om te gaan voor een breed scala aan gelegenheden, waaronder alles van een bruiloft tot een bedrijfslunch of 21 diner. Er zijn verschillende redenen, maar één daarvan is het gemak: je kunt bijna elke keuken laten kiezen en vers laten bereiden voor bezoekers zonder enige keukenruimte in te nemen. Bovendien overtreft een FoodTruck de standaar...
Lees verder »
Vrijdag 2 december 2022
Het begin van de winter kondigt de seizoensgebonden problemen aan die worden veroorzaakt door het kille weer. Aangezien er minder mensen buiten zijn en klanten minder geneigd zijn om buiten in de kou op hun maaltijd te wachten, levert de winter problemen op voor FoodTrucks. Veel trucks besluiten dan ook om tijdens het seizoen te stoppen. Je FoodTruck heeft echter nog steeds het potentieel om winst...
Lees verder »
Maandag 21 november 2022
Elk restaurant met langetermijndoelstellingen voor uitbreiding kan niet voorbijgaan aan de generatie die tussen 1977 en het midden van de jaren negentig is geboren. Sinds de babyboomers is deze generatie, de zogenaamde "Millennials", de belangrijkste en meest invloedrijke. Omdat zij ervaringen belangrijker vinden dan dingen, zijn millennials bijzonder ontvankelijk voor het eten bij FoodT...
Lees verder »
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Contact opnemen