Recente berichten
Bekijk de meest recente berichten.
Nieuws
Bekijk de meest recente berichten.
Maandag 10 oktober 2022
Volgens de World Allergy Organization hebben wereldwijd tot 250 miljoen mensen een voedselallergie. Elk restaurant of voedingsdienst zal uiteindelijk moeten overwegen hoe om te gaan met voedselallergieën. Veel mensen hebben hun hele leven te maken met een voedselallergie, elke dag en bij elke maaltijd. Op zijn minst zou jij, als Food Truck eigenaar, jezelf moeten informeren over voedselallerg...
Lees verder »
Donderdag 29 september 2022
Beignet. Zeppole. Donut. Hoe je het ook noemt of waar je ook bent in de wereld, je vindt gegarandeerd een bepaald soort gefrituurde deegsnack die specifiek is voor dat gebied en die cultuur. Donuts zijn een nationale obsessie in de Verenigde Staten. Wist je dat in de VS jaarlijks meer dan 10 miljard donuts worden geconsumeerd? En de gemiddelde Amerikaan consumeert 31 donuts per jaar, wat neerkomt ...
Lees verder »
Dinsdag 20 september 2022
Wat moet je doen nu je FoodTruck operationeel is? Meestal is de volgende fase het plannen hoe je van je mobiele voedselbedrijf een succes gaat maken. Helaas is een fantastisch FoodTruck menu niet genoeg. Wat kun je dan doen? Het antwoord wordt vaak over het hoofd gezien, maar je klanten en de interactie met hen zijn een van de belangrijkste dingen die de toekomst van je FoodTruck bepalen.
Lees verder »
Maandag 12 september 2022
Heb je ooit meegemaakt dat een klant voor je in de rij een grotere portie kreeg dan jij? Zo ja, dan was je daar waarschijnlijk niet zo blij mee. Hoewel het vaak over het hoofd wordt gezien, is het portioneren van gerechten een hele belangrijke activiteit in een FoodTruckbedrijf. De juiste porties serveren heeft niet alleen een directe invloed op de ervaring van jouw klanten, maar ook op de kwalite...
Lees verder »
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Contact opnemen