Recente berichten
Bekijk de meest recente berichten.
Nieuws
Bekijk de meest recente berichten.
Zaterdag 1 mei 2021
Beetje bij beetje en stap voor stap wendt de samenleving zich tot een duurzamere consumptie. We denken meer na over hoe we bewegen, hoe we eten en drinken en hoe we winkelen. FoodTrucks zijn deelnemers aan deze grote mentaliteitsverandering en moeten meerijden met deze "groene golf"; hoe eerder hoe beter. We vertellen je hoe je jouw FoodTruck nog duurzamer kunt maken.
Lees verder »
Vrijdag 23 april 2021
Nu het zomerse foodtruckseizoen nadert en je met enige hoop licht aan het einde van de tunnel begint te zien, ben je er klaar voor om het aantal horecaklanten van uw foodtruckbedrijf te vergroten? Hier zijn drie tips om je voor te bereiden!
Lees verder »
Maandag 12 april 2021
FoodTrucks hebben vaak een specifiek uitgangspunt, zo heb je een koffietruck, pizzatruck, Hamburgertruck, en zo kunnen we het lijstje nog een stuk langer maken. Maar het uitgangspunt van een FoodTruck hoeft niet het product te zijn, en dit laat Lekkere Trek ons zien. De manier waarop het eten bereid wordt en waar het eten vandaan komt, dat staat bij deze FoodTruck veruit op nummer 1. De verbinding...
Lees verder »
Maandag 5 april 2021
Streetfood is de naam van de veelheid aan internationale snacks die op straat, bij marktkraampjes of in foodtrucks worden bereid. Deze snacks zijn voornamelijk gemaakt door regionale ingrediënten met standaard ingrediënten te combineren tot spectaculaire combinaties.
Lees verder »
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Contact opnemen