Time management voor foodtrucks
Geplaatst op 11-07-2019 door Redactie
Als foodtruckondernemer ben je als ‘eigen baas’ flexibel om je eigen tijd in te delen. Maargoed, je moet wél aan alles denken. Van inkopen, nieuwe gerechten bedenken en klaarmaken tot verkopen en opruimen. En dan heb je de administratie en marketing nog. Een grote valstrik voor (startende) foodtruckondernemers is om in je eentje een dubbele werkweek van 80 uur te gaan draaien. Vraag jezelf op tijd af: run jij jouw foodtruck, of runt je foodtruck jou? Met onze time management tips bereik jij je doelen zónder je verstand te verliezen.
Werk jezelf niet over de kop. Dat begint allemaal met goede afspraken: met jezelf! Bepaal hoeveel uren je wilt werken. En hou je daar ook aan. Wat er ook gebeurt. Meer uren werken betekent niet per se meer productiviteit. Sterker nog: als je teveel werkt, kan dat zelfs nadelig zijn voor de kwaliteit die je levert én voor je gezondheid.