Zo kun je efficiënter werken in jouw foodtruck (en dus meer verdienen)
Geplaatst op 28-10-2019 door Redactie
Voor de lekkerste gerechten moet je bij jouw foodtruck zijn. Dat weet jij en dat weten jouw klanten ook! Maar wat als er een lange rij staat bij je foodtruck? Kiezen klanten er dan voor om te wachten of scoren ze hun snack, lunch of diner toch ergens anders? Door efficiënter te werken voorkom je dit dilemma en zorg je voor meer verkopen, een groter klantenbestand én meer winst. Hoe je dat doet? Nou, zo!
Stel je voor: Tim wil iets eten bij jouw foodtruck. Hij vindt je gerechten er geweldig uitzien en kan niet wachten om zijn tanden erin te zetten. Alleen: die rij. Die is wel heel erg lang en er zit ook geen vaart in. Hij kijkt naar de foodtruck verderop. Daar wordt hij waarschijnlijk veel sneller geholpen. En het eten zal er vast ook oké zijn, toch? Tim verlaat de rij en kiest voor de foodtruck van je concurrent.
Is deze situatie voor jou realiteit? Dan is het tijd om in actie te komen! Steeds als een klant jouw wachtrij verlaat, verlies jij een kans om een gerecht te verkopen, je klantenbestand te laten groeien en winst te maken. Zorg er daarom voor dat de rijen bij je foodtruck korter worden en verkort je doorlooptijd. Kortom: zorg ervoor dat je klanten zo snel mogelijk beschikken over hun bestelling!