Boeiende boeken over de Foodtruck business
Geplaatst op 25-01-2020 door Redactie
Er is inmiddels al veel geschreven over de steeds populairder wordende foodtruck business. Een aantal boeken die de moeite waard zijn hebben we hieronder uitgelicht.
Nieuws
Geplaatst op 25-01-2020 door Redactie
Er is inmiddels al veel geschreven over de steeds populairder wordende foodtruck business. Een aantal boeken die de moeite waard zijn hebben we hieronder uitgelicht.
My Life, My City, My Food
Schrijver: Roy Choi
Taal: Engels
Los Angeles, bekend om zijn culturele botsingen; de stad die Roy Choi vorm gaf, de grensverleggende chef-kok besloot fine dining achter zich te laten om de stad te voeden waar hij van hield. Met zijn creatie van de Koreaanse taco vond hij de weg naar streetfood opnieuw uit.
Lees verder >>
Start, grow and Succeed in the Mobile Food Business
Schrijver: David Weber
Taal: Engels
Foodtrucks zijn enorm populair en een belangrijk onderdeel van de horeca geworden. De relatief lage opstartkosten in vergelijking met het starten van een restaurant, gecombineerd met gratis en goedkope manieren om ze op de markt te brengen via platforms zoals sociale media, zijn slechts twee van de redenen waarom foodtruckbedrijven aankomende ondernemers aantrekken.
Lees verder >>
For dummies
Schrijver: Richard Myrick
Taal: Engels
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Contact opnemen