Menu

Boeiende boeken over de Foodtruck business

Geplaatst op 25-01-2020 door Redactie

Er is inmiddels al veel geschreven over de steeds populairder wordende foodtruck business. Een aantal boeken die de moeite waard zijn hebben we hieronder uitgelicht.

  • L.A. Son

    My Life, My City, My Food
    Schrijver: Roy Choi
    Taal: Engels


    Los Angeles, bekend om zijn culturele botsingen; de stad die Roy Choi vorm gaf, de grensverleggende chef-kok besloot fine dining achter zich te laten om de stad te voeden waar hij van hield. Met zijn creatie van de Koreaanse taco vond hij de weg naar streetfood opnieuw uit.

    Lees verder >>

    L.A. Son
  • The Food Truck Handbook

    Start, grow and Succeed in the Mobile Food Business
    Schrijver: David Weber
    Taal: Engels

    Foodtrucks zijn enorm populair en een belangrijk onderdeel van de horeca geworden. De relatief lage opstartkosten in vergelijking met het starten van een restaurant, gecombineerd met gratis en goedkope manieren om ze op de markt te brengen via platforms zoals sociale media, zijn slechts twee van de redenen waarom foodtruckbedrijven aankomende ondernemers aantrekken.

    Lees verder >>

    The Food Truck Handbook
  • Running a Food Truck

    For dummies
    Schrijver: Richard Myrick
    Taal: Engels

    • Create a business plan to set yourself up for succes
    • Good PR and social media to build your following
    • Stay profitable and expand your business

    Lees verder >>

    Running a Food Truck
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 167 van 368
Volgende »