Recente berichten
Bekijk de meest recente berichten.
Nieuws
Bekijk de meest recente berichten.
Maandag 18 september 2017
“ If you fail to plan, your plan will fail.” Het starten van een de foodtruck business komt meestal voort uit een grote passie voor het horeca vak. Met een enorme gedrevenheid en enthousiasme is het bedenken om te starten snel gebeurd. Maar hoe schrijf je een goed doordacht business plan? We nemen je graag mee in een serie artikelen over het neerzetten van jouw plan waarmee je de markt...
Lees verder »
Dinsdag 12 september 2017
Een interessant weetje voor zowel foodtruckers als foodtruck-lovers. Een studie van het Cornell Food & Brand Lab heeft uitgewezen hoe consumenten reageren op de verschillende maatlabelsvan dezelfde hoeveelheid eten.Uit de studie bleek dat mensen in de eerste plaats alleen maatlabels gebruiken om te bepalen hoeveel eten een “medium portie” is en dat zij hun inname vervolgens daaraan...
Lees verder »
Woensdag 30 augustus 2017
De nazomer is nog een uitstekend moment voor een buitenfeestje. Ben je jarig, heb je net een baby, ben je geslaagd, zoveel jaar getrouwd, met pensioen of wil je gewoon een feestje organiseren voor je vrienden of familie? Als je dan ook nog eens een fijne tuin tot je beschikking hebt, dan heb je alle ingrediënten letterlijk in huis voor om een mooi feestje te vieren. Wij hebben hier wat leuke ...
Lees verder »
Dinsdag 22 augustus 2017
Als je deel 1 gelezen hebt, weet je dat de origin van de foodtruck al bijna 330 jaar oud is. Ondanks dat de functie gelijk was met de foodtrucks van vandaag, waren de verschillen enorm. Toch zie je de moderne uitvoering van de ‘foodtruck’ van 1691 nog wereldwijd aan de straatkanten staan. De Lunch Wagons uit 1872 leken al veel meer op de foodtruck zoals we hem vandaag de dag kennen. Le...
Lees verder »
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Contact opnemen