Menu

Crêpe Diem

Crêpe Diem

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Hoi, Priscilla hier en nieuw op Foodtruckbooking! Met onze prachtige oldtimer reizen wij het land door om onze gasten te voorzien van heerlijke crêpes naar authentiek Frans recept. Ons onderscheidend vermogen? Onze Renault Estafette uit 1979 is volledig omgebouwd tot professionele crêpetruck en werkelijk een plaatje om te zien (in het echt nog mooier :-))! Overal waar wij komen enorm veel leuke enthousiaste reacties en ook de nodige fotomomentjes met de bus, het is echt een sfeervolle aanvulling voor ieder evenement. Wij staan graag op onder meer bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals, kerstmarkten en meer!

Gerechten

Wij bakken onze crêpes volgens authentiek Frans recept en maken enkel gebruik van de beste verse ingrediënten voor puur genot. Met een breed scala aan zoete en hartige (deels seizoensgebonden) toppings bieden we echt voor ieder wat wils. Daarnaast kunnen we ook heerlijke zelfgebakken (glutenvrije) luxe notenkoeken en warme chocolademelk aanbieden. Mochten er specifieke wensen zijn, dan is dat uiteraard bespreekbaar.  

Chef's specials

De specialiteit van de foodtruck is in essentie de unieke combinatie van ons aanbod, heerlijke verse crêpes bereid in een schitterende foodtruck met een geweldige crew is een beleving en sfeervolle aankleding van ieder evenement. Met maar liefst 3 professionele crêpeplaten zijn wij in staat om ongeveer 70 crêpes per uur te serveren. Wij bieden daarbij uiteraard allerlei soorten toppings, maar altijd is er de 'Crêpe Diem Special' waar wij onze gasten positief mee verrassen. Deze stemmen wij meestal af op het type evenement, maar kan uiteraard ook in overleg.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    70 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 7
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    94011869

Onze crew

Onze crew bestaat allereerst uit eigenaar Priscilla aangevuld met 1 of 2 enthousiaste gezins-, familieleden of vrienden die allemaal staan te springen om te helpen. Wie er meegaan wordt veelal afgestemd op basis van het type evenement, maar allemaal sociale en goed verzorgde mensen om er heel graag bij te hebben.    

Certificaten

  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

1 beoordeling

  • "Meer dan geweldig!"

    10,0

    Mooi weer, echt heerlijke smaakvolle crêpes, een super sfeervolle bus en vooral fijne mensen! Wij hebben een topfeest gehad met dank aan Priscilla en de kids! Echt een waardevolle aanvulling en zeker voor herhaling vatbaar!

    Ps. Onze kritische Frankrijk-ganger vond ze minstens zo lekker als in Frankrijk, dus die kunnen jullie echt in je zak steken :-)

    Groetjes, Martine

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    17-10-2024 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Crêpe Diem
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck