Bij ons ben je aan het goede adres voor catering op maat! 3- of 4 gangen menu's, kleine (streetfood) gerechtjes, hapjes, we sluiten altijd af met een verse crêpe.
Bij Crêperie Natuurlijk worden 100% biologische crêpes à la minute gebakken volgens Bretons recept. Met een biologisch honingbiertje als speciaal ingrediënt. Hierna wordt hij op de plaat belegd met bijvoorbeeld; huisgemaakte gezouten karamel, confituur, banaan met chocoladepasta of seizoensvruchten met slagroom.
Voor de hartige trek serveren we authentieke Bretonse Galettes. Dit is de hartige, krokante variant van de crêpe, gemaakt met het gezonde boekweitmeel. Onze favoriet; de Wokkie – Tokkie Special: kaas, bacon, uienchutney en een vers eitje
Gerechten
Crêperie Natuurlijk serveert heerlijk eten met een verhaal;
De ingrediënten zijn zoveel als mogelijk lokaal en vers ingekocht. Biologische uien voor de gekarameliseerde uienchutney komen van tuinderijen uit Tilburg e.o. Sinds 2021 heeft Crêperie natuurlijk zelfs een eigen moestuin bij ondernemingstuin 'Un Bietje Groen' in Tilburg.
De smaakvolle aardbeien, bramen, rode bessen die in de tuin groeien, hebben de hoofdrol in het menu en worden verwerkt tot beleg voor de flinterdunne flensjes.
De eieren, de melk en het vleeswaren zijn afkomstig van blije dieren, biologisch. De honing komt van eigen imkerij. De eitjes van Wokkie, Tokkie en Sokkie worden meegebakken bóven op jouw pannenkoek. Galette complete!
Chef's specials
Onze hartige favoriet: de Wokkie – Tokkie Special: kaas, bacon, uienchutney en een vers eitje van de medewerker van de maand. (Wokkie, Tokkie of Sokkie)
Onze zoete favoriet: crêpe met calvados appels en huisgemaakte caramel.
of :
Banoffee:
banaan en huisgemaakte caramel met slagroom. hmmmm
Onze crew
Wokkie, Tokkie en Sokkie: zij zorgen voor kakelverse eieren op de crêpe. zonder hen zijn we nergens.
Kaatje: gedreven door een passie voor lekker eten en oog voor kwaliteit, bakt de crêpes precies krokant.
Jean-Pierre: vrolijke vent, een professioneel boomhuttenbouwer die graag ludieke ideeën uitwerkt. Het takelsysteem voor de crêpes komt van zijn hand.
Eet ook graag crêpes.
Crêperie Natuurlijk is een kleine onderneming, wanneer er grotere opdrachten zijn wordt een bestand aan oproepkrachten aangesproken.