Wij, broers Karsten en Kelvin, zijn Rodenburgers Pizza&Pasta en zijn in april 2021 gestart. Wij staan met onze Italiaanse Piaggio Ape 500 foodtruck op verschillende plaatsen in het land, daarnaast komen we graag bij u op locatie. Karsten is een ervaren chef-kok, en staat al velen jaren in verschillende restaurants en keukens. Kelvin regelt vooral de administratie, maar is ook vaak achter de Piaggio te vinden. Beide hebben wij de professionele opleiding tot Pizzaiolo (pizzabakker) gevolgd aan de Pizza Academy. Hier hebben wij geleerd zelf pizza deeg te maken op traditioneel Italiaanse wijze, met Italiaanse producten. Onze pizza’s vallen onder het soort “Pizza Romana”, dit houdt in dat de pizza’s worden bereid op een temperatuur tussen 300 en 350 °C. Verder gebruiken wij uitsluitend verse en zelfgemaakte producten op onze pizza’s. De typisch Italiaanse Piaggio Ape 500 is voorzien van vuur gestookte steenovens, waarin met veel passie de traditionele Pizza’s worden gebakken.
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo