In 2019 eindelijk besloten het roer om te gooien en onze droom te verwezenlijken.
Een foodtruck beginnen.
Liesbeth heeft jaren in Italië gewoont en met veel plezier voor grote groepen gekookt in de Italiaanse keuken
Richard weet als geen ander hoe je een goed vuur stookt met het beste hout voor de lekkerste pizza.
Een op hout gestookte pizzaoven in een oostenrijkse oude brandweerwagen met een 2 groeps espressomachine brengt ons door het hele land op festivals, feesten en partijen.
Het concept:
Twee soorten kaas (eigen recept) is bij ons de basis voor iedere pizza en een keur aan toppings staan klaar: kaas, vlees, vis en veel groenten waarbij jij je eigen pizza samenstelt zoals jij die lekker vindt.
Alle pizza's maken we af met een scheutje olijfolie extra vergine met of zonder toevoeging van chili, truffel, citroen of knoflook en desgewenst verse basilicum en of rucola.
De pizza snijden we in punten voor je.
Bij ons gaat het niet om de kwantiteit maar de kwaliteit we kunnen 2 pizza's tegelijk bakken in onze oven en nemen de tijd voor de opmaak van de pizza.
Met dit concept zijn we begonnen en boeken we veel succes.
BAKSoVEN
"Toppers"
Zowel de pizza's als de eigenaren.
Hier wordt je echt gelukkig van.
Service
Kwaliteit
Foodtruck concept
13-08-2024 | Miranda
"Genieten!"
Prachtige foodtruck, sfeervol opgezet. Vrolijke mensen die weten waar ze mee bezig zijn. De pizza’s zijn heerlijk! Het leuke is dat je zelf mag kiezen wat je erop wil en er is keuze genoeg: van gorgonzola tot paprika, er is voor elk wat wils.
Service
Kwaliteit
Foodtruck concept
09-02-2024 | Annemarie