Menu

Het PizzaLokaal

Het PizzaLokaal

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Steengoede pizza’s van Nederlandse bodem! Wij bereiden unieke pizza’s live op jouw feest of evenement.

Het vakmanschap van zelfgebakken pizza’s heeft onze chef ontdekt tijdens zijn tijd in Milaan. Na 2 jaar experimenteren, vele gaten in het deeg en af en toe een verbrande pizza heeft hij zijn eigen foodtruck gemaakt. En dát bedoelen we letterlijk. Vanuit zijn woonkamer in Utrecht is de pizza bakfiets bedacht, ontworpen en gebouwd. Nu combineren we de Italiaanse trots met de Nederlandse nuchterheid.
 
Het PizzaLokaal laat zien dat Nederland rijk is aan lekkere producten door een wereldwijd geliefd gerecht te serveren met lokale, Nederlandse ingrediënten.

Gerechten

Tijdens jouw pizza party bieden wij drie soorten half-maatje pizza's aan aan jouw gasten. Half-maatje pizza's? Ja! Zo kunnen de gasten meer dan één soort kiezen. Wij bereiden twee half-maatjes per persoon.

De drie pizza’s kun je van te voren zelf kiezen uit ons menu, we hebben genoeg keuze tussen vlees, vega en vegan pizza’s.

Chef's specials

Onze pizza’s worden bereidt met uitsluitend lokale, Nederlandse ingrediënten. Wat dacht je van de PERElekker, met Oudwijker blauwe kaas, of de KARMA KEBABsalon?

Het deeg maken we zelf, met onze eigen zuurdesem receptuur. Om een heerlijke, luchtige rand te krijgen laten we het deeg minimaal 24 uur rijzen.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 12,95
  • Bedieningsregio:
    Utrecht + 25 km
  • KvK nummer:
    86191071

Video's

Het PizzaLokaal op een verjaardagsfeest

Beoordelingen

1 beoordeling

  • "Super!"

    10,0

    Super leuk concept! Heerlijke pizza’s en unieke recepten! Zeker een aanrader

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    20-06-2024 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Het PizzaLokaal
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck