Menu

Pizza met Pazzi

Pizza met Pazzi

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Liefde voor pizza, dát is de basis van Pizza met Pazzi. De pizzabakkers, uw pizza aan huis, van Pizza met Pazzi zijn gek op pizza; wij bakken en beleggen iedere pizzabodem met pure passie. De jarenlange ervaring met het bakken van pizza op locatie proef je bij iedere hap. Wij gebruiken alleen traditionele Italiaanse ingrediënten, vers deeg en ontwerpen samen met jou een menu dat feestgangers doet watertanden. Proef de lekkerste ambachtelijke pizza’s op locatie! Geef ze een kijkje in onze keuken en schenk ze een vleugje Italië in Friesland, Groningen of Drenthe en wij bakken de pizza bij u aan huis.


Sinds 2023 heeft Pizza met Pazzi het officiele keurmerk van AVPN de Associazone Verace Pizza Napoletana gekregen. Dit keurmerk wordt toegekend aan pizzeria’s, die pizza’s op authentieke Napolitaanse manier bereiden.

Wij zijn de eerste foodtruck in Nederland en als enige bedrijf in Friesland, die dit keurmerk hebben gekregen en daar zijn wij ontzettend trots op.

Gerechten

Anti pasti | Napolitaanse Pizza | dessert tiramisu of panna cotta

Chef's specials

Echte traditionele Napolitaanse pizza's gemaakt volgens de regels van AVPN Associazone verace pizza Napoletana. Wij hebben dit keurmerk in 2023 ontvangen en zijn de enige pizza foodtruck in Nederland met dit keurmerk. Geregistreerd onder nummer 1014.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 12,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Workum + 100 km
  • KvK nummer:
    65291484

Onze crew

Ons team bestaat uit gepassioneerde pizza bakker die liefde voor het vak hebben.

Certificaten

  • Hygiënecode HACCP

Video's

Pizza met Pazzi, hoe het allemaal begon

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Pizza met Pazzi
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck