Menu

De JuiceDealer

De JuiceDealer

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Welkom bij De JuiceDealer, waar smaak, gezondheid en passie samenkomen in een glas! Onze juicetruck wordt gerund met een diepe passie voor kwaliteit en de overtuiging dat het beste sap alleen kan worden verkregen door middel van de hoogste normen.

Bij De JuiceDealer draait alles om het behouden van puurheid. Al onze sappen worden met de grootste zorg koud geperst om ervoor te zorgen dat alle voedingsstoffen, smaken en aroma's behouden blijven. Onze Goodnature machines, die bekend staan om hun toonaangevende technologie, zorgen ervoor dat elke druppel sap vol zit met vitamines, mineralen en een onvergetelijke smaakervaring.
Maar we bieden meer dan alleen sappen!
Bij De JuiceDealer vind je een uitgebreid assortiment aan gezonde lekkernijen. Probeer onze wellness shots, geconcentreerde elixers van voedingsstoffen die ontworpen zijn om je een extra boost te geven. Geniet van onze verfrissende smoothies, boordevol smaak en vitaliteit. Voor een voedzaam en kleurrijk ontbijt hebben we heerlijke acaibowls die je zintuigen prikkelen en je energie geven voor de hele dag. En vergeet onze blissballs niet, kleine balletjes van puur genot die vol zitten met gezonde ingrediënten.

Bij De JuiceDealer gaat het echter niet alleen om de heerlijke drankjes en lekkernijen. We creëren een ervaring die verder gaat dan alleen het consumeren van gezonde traktaties. We zijn er trots op dat we niet alleen drankjes en snacks verkopen, maar ons vriendelijke en gepassioneerde team staat ook klaar kennis en advies delen over de voordelen van een gezonde levensstijl.

Of je nu een verfrissend sapje wilt, een snelle boost van een wellness shot, een voedzame smoothie, een vullende acaibowl of een heerlijke snack in de vorm van blissballs, De JuiceDealer heeft het allemaal. Kom langs bij onze juicetruck en ontdek zelf de onweerstaanbare smaak en voordelen van cold-pressed sap, wellness shots, smoothies, acaibowls en blissballs, bereid met passie en geserveerd met een glimlach.

Gerechten

Coldpressed Sappen,
Smoothies,
AcaiBowls,
Blissballs,
Wraps

Chef's specials

Coldpressed Sappen en Verse biologische smoothies

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    300 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 8
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    86194860

Onze crew

Onze crew bestaat uit getalenteerde individuen die passie, kennis en gastvrijheid combineren om jou de best mogelijke ervaring bij De JuiceDealer te bieden.

Ze zijn experts in het samenstellen van de perfecte sapcombinaties, het maken van verfrissende smoothies en het serveren van heerlijke acaibowls. Ze begrijpen de voedingswaarde van elk ingrediënt en kunnen je adviseren over de beste keuzes voor jouw specifieke behoeften.

Wat onze crew echt speciaal maakt, is hun toewijding en enthousiasme. Ze zijn altijd bereid om klanten te verwelkomen met een glimlach en hen te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Onze crewleden zijn ook uitstekende gastheren/-vrouwen. Ze creëren een gastvrije en gezellige sfeer waar klanten zich op hun gemak voelen. Ze zijn attent en zorgen ervoor dat elke klant een positieve ervaring heeft, van het bestellen van hun favoriete sap tot het stellen van vragen over gezondheid en voeding.

Video's

Een geweldig festivalseizoen

Beoordelingen

8 beoordelingen

  • "Open dag"

    10,0

    De juicedealer heeft onze gasten voorzien van heerlijke shots ,sappen , smoothies en wraps!

    Heerlijk!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-03-2024 |

  • "Super"

    10,0

    GeIzond en gezellig!
    Echt een beloning voor onze vrijwilligers!
    Gaan we zeker nog een keer doen.
    Ook heel leuk om alle info over de producten te kunnen vragen.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-03-2024 |

  • "Personeelsfeest"

    10,0

    Ons personeelsfeest was een groot succes! De JuiceDealer heeft alles tip top geregeld. Ze hebben een uitgebreid assortiment met o.a. lekkere gezonde sapjes, smoothies en vega wraps. Het personeel is heel enthousiast en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-03-2024 |

  • "Het Oranjepad"

    10,0

    De Juicedealer heeft op ons evenement Het Oranjepad voor het Prinses Beatrix Spierfonds gestaan en onze bezoekers van het evenement hebben heerlijke sappen en smoothies kunnen halen.
    Iedereen was erg tevreden en wij hebben ook fijn contact gehad met De Juicedealer!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    12-10-2023 |

  • "Leuke truck"

    10,0

    Wij mochten de Juicedealer voor de deur bij ons kantoor ontvangen voor een middag. Het zag er erg leuk en professioneel uit en onze collega's hebben heerlijk genoten van het ruime assortiment wat ze aanbieden.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    26-09-2023 |

  • "Zeer aangename kennismaking"

    10,0

    Tijdens het Graceland Festival kennis mogen maken met deze geweldige mensen en zeer smakelijke producten.
    De eigenaren praten met passie en kennis over hun producten.
    Absoluut een toegevoegde waarde op elk evenement. Ik hoop ze i.i.g. volgend jaar terug te mogen begroeten op Graceland Festival.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    03-09-2023 |

  • "Mooie nette truck"

    10,0

    De JuiceDealer heeft een mooie opvallende en schone truck. Zeer vriendelijk personeel en makkelijk mee te overleggen. De producten zie je niet veel bij anderen en daarom een aanvulling op je event!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-08-2023 |

  • "Full Color Festival"

    10,0

    Dit jaar stond de Juice Dealer voor het eerst op ons festival. Wat een heerlijke sappen, fijn personeel en een mooie wagen.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-08-2023 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
De JuiceDealer
10,0
Op basis van 8 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck