Menu

Gike oysters

Gike oysters

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Van oesters tot champagne en kaviaar, wij bieden alles om jouw gastronomische wensen te vervullen. Of het nu gaat om een exclusieve kok of charmante oestermeisjes voor je evenement, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Gerechten

Onze Oester Kar

Maak van jouw evenement een culinaire belevenis met onze oesterkar, bemand door een professionele oester jongen of oester dame.
Elk seizoen zorgt chef Gino voor een zorgvuldig samengestelde selectie van dressings, vinaigrettes en toppings, speciaal ontworpen om de smaken van de oesters te complimenteren.
Deze worden stijlvol gepresenteerd aan beide zijden van de kar, zodat jouw gasten hun favoriete topping kunnen kiezen en zelf de hoeveelheid kunnen bepalen.
De kar is voorzien van instelbare LED-verlichting, die volledig naar wens in elke kleur kan worden ingesteld, zodat deze perfect aansluit bij de sfeer van jouw evenement of zelfs de kleuren van jouw logo.

Chef's specials

Onze Luxe Oester Kar
Voor de echte fijnproevers is er de Luxe Oesterkar, bemand door een volwaardige chef die je alles kan vertellen over de herkomst van de oesters en de zorgvuldig gekozen toppings.
Deze chef bereidt de oesters volledig voor je op, terwijl hij vertelt over de smaakcombinaties en de bijpassende champagne, waardoor elke oester bijna een compleet gerecht op zich wordt.
De toppings zijn speciaal geselecteerd om de unieke smaak van elke oester te accentueren en jouw ervaring compleet te maken.
Net als onze andere karren is ook deze voorzien van instelbare LED-verlichting, perfect af te stemmen op jouw event of bedrijfslogo.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    150 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 6,25
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    91143284

Onze crew

Wie zijn Gike Oysters?
GIKE Oysters is het passieproject van Gino en Femke, een koppel dat hun liefde voor oesters ontdekte aan de rand van Yerseke, tijdens het rapen van oesters met een flesje cava erbij. Tijdens een rondvaart over de oesterbanken met Ace Oysters, werd hun passie geboren.

Wat maakt ons anders?
In tegenstelling tot de massa, richten wij ons op de charme en elegantie van de oester. GIKE Oysters brengt de verfijning en authenticiteit van de oester weer naar boven, en laat je opnieuw kennismaken met deze delicatesse op een unieke manier.

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Gike oysters
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck